Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Portale randkowe? Beka...

DesoPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Krótko i na temat... Co sądzicie o portalach randkowych?

Ja osobiście uważam że to głupota, dlaczego?

1: Jak chcę z kimś pogadać, to wejdę na jakiś czat czy forum.

2: Mam bulić 25 złotych tylko po to, by obejrzeć czyjś profil a dodatkowe 50 by pogadać? I to przez kabel?

3: Przypominają mi mocno naszą klasę z tymi słit fociami itp...

Opublikowano

Nigdy nie używałem, nie wiem na czym to polega. A jeśli już coś mnie natchnie i będę chciał sobie "randkować" w necie to napiszę do wszystkich podobających mi się dziewczyn na świecie na fb.

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

Nie korzystałem nie mam zamiaru, ale jak wysłuchuje pewnych histori na temat hmm...wykorzystania tego, czy też sposobu znalezienia tam tej bratniej duszy, po prostu się załamuje śmiechem...niby jest ok, ale 80% ludzi z tego sobie bekę robi :)

[*]

Opublikowano

Jeżeli komuś nie wychodzi w rl, to wiadome, że może zapoznać kogoś w internecie, znam osobiscie kogos, kto poznal dziewczyne w internecie, są razem juz 3 lata : )

photo-5jp_nweqxnp.jpg

Goodbye MÖ10, We miss u! :-(

Opublikowano

Portale randkowe to bezsens. I traci się najfajniejsze momenty, pierwsze spotkanie gdzie się jeszcze nie zna, pierwsze takie miłe wspólne chwile, to się traci jeśli się tłucze wiadomości przez sieć. ;)

Opublikowano

Ludzie tam kłamią i wiekiem i zachowaniem i nawet wyglądem. Albo tacy ludzie co przychodzą i mówią e jednak brzydka/ki. Taki portale dawno nie powinny istnieć bo się rodziwiązek na odległość a później krucho jest

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

W sumie znam małżeństwo które się poznało przez czat na telegazecie jak ja jeszcze się lalkami bawiłam. :D Więc może i na takim portalu ktoś się tam zejdzie..;d Jak na czatach smsowych w telegazecie mogli czy na czacie w necie teraz czasem...

• 1 rok później...
Opublikowano

Pewnie ze portale randkowe mają swoje wady i można by długo je wymieniać, ale sadzę ze ich założenie jest słuszne a jak kilku osobom za ich pomocy udało się znaleźć miłość sam korzystałem z http://royal-choice.netczy innych popularnych portali randkowych. Nie znalazłem tam ukochanej i w końcu dałem sobie spokój, ale doświadczenia wcale nie były takie złe a większość osób tu hejtuje nie mając z tym styczności. 

Opublikowano

Gdybym miał potrzebe korzystania z serwisów aby poznać kobiete/mężczyznę to wole dołączyć do grupy na facebooku "Poznam chłopaka/dziewczyne" różne nazwy są :) i tam mam wszystko za free. Eleganckie dziewczyny, przystojniaczki itd.. Trynkiewicz też tam jest z pewnością :)

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Pewnie ze portale randkowe mają swoje wady i można by długo je wymieniać, ale sadzę ze ich założenie jest słuszne a jak kilku osobom za ich pomocy udało się znaleźć miłość sam korzystałem z http://royal-choice.netczy innych popularnych portali randkowych. Nie znalazłem tam ukochanej i w końcu dałem sobie spokój, ale doświadczenia wcale nie były takie złe a większość osób tu hejtuje nie mając z tym styczności. 

Witamy pana Górnika! Czy udało się panu wywalczyć przywileje u Pani Kopacz?

Pozdrawiam.

Zawod_gornik_prestiz_4780079.jpg

@top

Byłem, miałem powodzenie, ale nie spodziewajcie się, że jest tam elita intelektualistów. Najczęściej są to osoby bez własnych pasji, zabijające czas i marnotrawiące pieniądze na byle co. Zadaj jakieś konstruktywne pytanie, a zacznie się gubić i wymyślać. Jeżeli ktoś z was ma pociąg to takiego typu portali to serdecznie zapraszam by się samemu przekonać.

Oczywiście, nie chcę mówić tam o wszystkich, bo kumpel znalazł tam fajną dziewczynę, ale wiecie jak to jest - większa część przysłoni tą mniej liczebną i stwarza zły obraz społeczności. Krócej mówiąc - można kogoś znaleźć, ale to jak szukanie igły w strogu siana. Już lepiej zainteresować się czymś - odwiedzić kawiarnie, biblioteke, wychodzić na spacery, pójść na siłownie, czytać książki w miejscach publicznych, a to może zdziałać cuda. Wystarczy odrobinę o siebie zadbać i zainteresować się czymś, a naprawdę fajne rzeczy mogą się wydarzyć.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Gdybym miał potrzebe korzystania z serwisów aby poznać kobiete/mężczyznę to wole dołączyć do grupy na facebooku "Poznam chłopaka/dziewczyne" różne nazwy są :) i tam mam wszystko za free. Eleganckie dziewczyny, przystojniaczki itd.. Trynkiewicz też tam jest z pewnością :)

Nie chcę generalizować, w szczególności, że nigdy z takich usług nie korzystałam, ale odnoszę wrażenie, że ludzie korzystający z takich portali, grup na facebooku, etc. to desperaci, osoby, które na siłę próbują znaleźć sobie partnera/partnerkę. Nie chciałabym układać sobie życia z kimś, kto ogłasza całemu światu poprzez facebooka, że potrzebuje dziewczyny "na wczoraj", bo jest taki samotny. Bardzo romantyczne... Automatycznie postrzegam taką osobę jako mało inteligentną, zdesperowaną, płytką i niezaradną.

Ale to jest tylko moja opinia, a z popularności takich serwisów/anonsów na FB wynika, że wiele osób z tego korzysta i są zadowoleni. To niech sobie korzystają.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...